O poza foarte frumoasa

Vrea careva de pe site un key-logg …… adica o poza foarte frumoasa?

 
 
 
Lucrez la o firma de IT.
Seful ne-a promis ca, de Paste , ne da mail-ul in brate !

 

 
 
 

Pe vremuri, cei care renuntau la sotie, prieteni, mancare si alte placeri ale vietii se numeau pustnici. Azi, ei se numesc calculatoristi.

Cum dezinfectam computerul ?
1. Fierbeti mouse-ul si tastatura la oala sub presiune cel putin doua ore.
2. Curatati procesorul cu clor, dupa care clatiti cu Cocolino.
3. Puneti hard disk-ul in congelator.
4. Frecati memoria cu solutie de lecitina.
5. Intrati si pe site-uri neortodoxe ? Va sfatuim sa duceti carcasa la spovedit.

La o prezentare a unui soft de recunoaștere vocală, directorul firmei prezintă produsul său revoluționar în domeniu: că face, că drege, că n-are nevoie de o perioadă de acomodare… Şi îi roagă pe cei prezenți să încerce… Dintr-un colţ al sălii, cineva spune:
– Format ce, doua puncte. Enter.
Din alt colţ, altă voce:
– Yes, Enter.
Din nefericire, softul era foarte performant…

Steave Jobs si-a trait viata dupa mai multe princii. Unul dintre acestea era: ” Nu-i vinde unui om un produs, vinde-i un vis…”
Iphone- 800$
Ipad- 1200$
Imac- 2000$
Macbook- 2500$
La aceste preturi chiar ca sunt un vis.

-Auzi,tu ai telefon mobil?
– Da!
– Lucreaza?
– Nu,inca invata :)))))

La un moment dat, in SUA se inventeaza un aparat medical extrem de „destept” care putea sa-ti spuna orice boala ai, necesitand doar o proba de urina. Medicii era foarte revoltati vazand ca le fura painea de la gura, asa ca unul dintre ei se hotaraste sa-l supuna unui test care sa-l incurce. Acesta ia o proba de urina de la el, una de la sotia sa, una de la fiica sa si unu de la fiul sau, le amesteca pe toate si se duce la computer. Ii da proba de urina si-l intreaba:
-Ma doare in cot, ce am?
Dupa cateva zile sosesc rezultatele analizelor care sunau cam asa:
-Domnule X, dupa analiza probei de urina am ajuns la urmatoarea concluzie: Sotia dumneavoastra va inseala cu postasul, fiica e o curva, fiul e homosesxual, iar dumneavoastra… nu mai dati la laba in baie, e camera mica si va loviti cu cotul de zid.

Calculatoarele pot gresi, dar oamenii gresesc si mai mult.

 
 
 

Google cica ofera un premiu de 2,14 milioane de dolari celui care poate bloca browserul Chrome. Eu am un Pentium I si cred ca am reusit!

 
 
 

Atentie, circula pe Facebook, si nu numai, un virus periculos care va citeste e-mailurile, mesajele, pozele, parolele, absolut toate conturile. E foarte periculos. Numele virusului e: Nevasta!

Zeci de tineri din Sectorul 3 se cred sinistraţi…
…fiindcă nu mai au Internet de trei zile
Rămaşi fără internet de câteva zile, abandonaţi de providerii de net şi fără vreo speranţă de reconectare, oamenii din blocurile D7 şi D11 din Titan au ajuns la capătul răbdării. Un tânăr sinistrat ne explică drama sa. „Eu şi fratele meu stăm în casă fără internet, ca animalele. Suntem total rupţi de lume, o să ajungem să ne jucăm între noi, sau gen. Eu n-am mai văzut un filmuleţ cu pisici haioase de nu mai ştiu când, frate-miu n-a mai tras un torent de marţi. Noroc că mai aveam ceva pornet tras pe hard, dar şi ăla e pe terminate, că am fost doi pe el.”
Un alt locatar din blocul fără internet crede că este doar vina autorităţilor, care nu le asigură tinerilor condiţii decente de mess. „Când am văzut că nu-mi încarcă pagina am zis lol, dar au mai trecut cinci minute şi eu tot offline eram. Sunt disperat, wtf, am prieteni despre care nu mai ştiu nimic de zile în şir. Primesc telefoane de la prieteni care îmi povestesc ce-a mai apărut pe facebook. Nu pot să zic decât 🙁 ”
Oamenii au fost impresionaţi de drama acestor tineri lipsiţi de internet şi au pornit deja o campanie de donaţii wireless, pentru că pot fi configurate foarte uşor. În plus, oricine are prin casă un CD cu un pornache pe care nu îl mai foloseşte la masturbare este rugat să-l doneze celor care au nevoie de el, dar mai întâi să-l cureţe bine, de tot.